Érdeklődik kerületünk helytörténete után és még biciklizni is szeret? Akkor a "Helytörténet Két Keréken" című kiadványunkat pont Önnek találták ki! A kiadvány 300,- Ft-os áron megvásárolható intézményünkben, a térkép online változata pedig az alábbi képre kattintva érhető el.
Hivatalos ügyet intézne az okmányirodában vagy a polgármesteri hivatalban? Kíváncsi valamelyik, a kerületben található egészségügyi intézmény elérhetőségére? Szeretné felvenni a kapcsolatot a kerületi nevelési tanácsadóval vagy a védőnői szolgálattal? Ebben nyújt segítséget a "Szociális Kalauz"...
A bölcsőde választásnak minden család esetében fontos jelentősége van, hiszen egy kisgyermek életében meghatározó esemény az első közösségbe kerülés. A "Bölcsődei Kalauz" segítségével megismerheti a kerületben található intézmények küldetését, nevelési programját, szolgáltatásait és hagyományait is.
Az óvodaválasztás minden család életében fontos esemény, hiszen nem mindegy, hogy gyermekünk milyen felkészítést kap az általános iskolai élet megkezdése előtt. Ezért ajánljuk kiadványunkat, melyből információkat kaphat a kerületben található intézmények nevelési programjáról, szolgáltatásairól és hagyományairól.
Kiadványaink - melyeket a Magyar Kultúra Napja alkalmából készítettünk - segítségével képet haphat, természetesen a teljesség igénye nélkül, a magyar kultúra és közélet fontos eseményeiről, intézményeiről, valamint kiemelkedő alakjairól is.
"Színház az egész világ..." - írja William Shakespeare Ahogy tetszik című művében. Nos... ha az egész világról nem is, de az angol színjátszás legfontosabb momentumairól, legnevezetesebb épületeiről és legkiemelkedőbb alakjairól biztosan talál hasznos és érdekes információkat ebben a kiadványban.

Kiadványaink

Nonprofit kézikönyv - Gottgeisl Rita, Láng Noémi (borító)
Ha nem lenne, ki kéne találni - Kovács Kinga (borító)
Civil bátorság - Steve Crawshaw & John Jackson (borító)
Szellemileg leépült idősek gondozása - Jane Cars, Brigitta Zander (borító)
Mi is a kétségbeejtő abban, hogy tovább élünk? - Krémer Balázs (borító)
A férfiak másképp öregszenek - Eckart Hammer (borító)
Az évek ajándéka - Joan Chittister (borító)
Az élet árnyoldalai - Bárdos György (borító)
Alzheimer a családban - Patricia R. Callone, Connie Kudlacek (borító)
Szülés gyöngéden - Frédérick Leboyer (borító)
A suttogó mindent megold - Tracy Hogg, Melinda Blau (borító)
Shantala - Frédéric Leboyer (borító)
A gyöngéd születés - Frédérick Leboyer (borító)
Az érintés hatalma - Nyitrai Erika (borító)
A patchwork család - Stefanie Glaschke (borító)
Párkapcsolat szívvel-lélekkel - Debra L. Reble (borító)
Ketten együtt, magabiztosan - Mihalec Gábor (borító)
Egymásra hangolva - Gary Chapman (borító)

Könyvajánlataink